Pokud patříte k lidem, kteří se rádi dobře nají – a přitom třeba ještě rádi experimentujete s novými chutěmi a místy, pak už jste možná... (7. 3. 2011)
Ať už použijete bílý nebo černý, správně podávaný pokrm s lanýžem může být nezapomenutelnou pochoutkou. Ne nadarmo jsou lanýže považovány za kulinářský dar z nebes... (17. 1. 2011)
S novou řadou kávovarů Fontana a s novým typem kávovaru Piccolo přichází na trh Krups - Nescafé Dolce Gusto. První novinka je určená zejména pro stoupence... (22. 11. 2010)
Horká buchta s mandlovými pudinky, vanilkovou polevou a čokoládou, to je Trio buchta. Než vám předložíme její recept, možná vás bude zajímat, že jeden z... (11. 10. 2010)
Piña Colada, v Česku někdy nazývaná také piňa coláda, je sladkým míchaným nápojem, který prý pochází z Kuby. A od roku 1978 je rovněž oficiálním... (23. 8. 2010)
Některá období v našem životě nebo některé naše činnosti nás mohou přivést k nutnosti stravovat se jinak, než jsme byli dosud zvyklí. Začínáme zkoumat, jak... (31. 5. 2010)
Pokud milujete dobrá jídla a ještě k tomu i rádi vaříte, pak nepochybně čas od času zamíříte na web pro inspiraci. Stránek o vaření a... (5. 5. 2010)
Naprostý chuťový koncert dokážete i z běžných surovin uspořádat, pokud použijete ta správná koření. Od kdy se ale vlastně používají přísady jako je pepř, hřebíček... (19. 4. 2010)
Pokud máte rádi opravdu dobrý chleba, případně rádi experimentujete i v této oblasti, určitě už jste uvažovali o nějaké kvalitní domácí pekárně. Jakou ale zvolit?... (14. 4. 2010)
Zelenina i produkty z obilí jsou každodenní součástí našeho jídelníčku, ale o jejich původu zpravidla nevíme příliš. Mnohdy se zajímáme o to, jak je upravit... (5. 4. 2010)