Na tři měsíce se od října ve vybraných tuzemských restauracích změní vzhled známé skleněné lahve vody S.Pellegrino; na její etiketě se objeví zářivý výtvor italského... (19. 9. 2011)
Evropský řád rytířů vína, cca 200 let starý, nově zrekonstruovaný degustační sklep, moravské bio víno nebo typická odrůda Pálavy, Ryzlink vlašský – to jsou hlavní... (5. 9. 2011)
Pohodová letní atmosféra na terase u rybníčku, domácí pečivo na stole v košíčku, výborná kuchyně i samotný objekt restaurace, který je zřejmě první moderní stavbou... (24. 8. 2011)
Dnes vám zde opět nabídneme zajímavé recepty z jedné z pražských restaurací. Tentokrát budou mít vůni Řecka a pocházejí od šéfkuchaře restaurace Kavala, která během... (27. 7. 2011)
Vinotéka v domácnosti? Zní vám to podezřele? Vinotéky zatím nejsou tolik rozšířené jako jiné domácí spotřebiče, avšak jejich oblíbenost má šanci i vzhledem k cenové... (18. 7. 2011)
Salát z tuňáka s mangem, chilli a zeleninou, filet z bizona s kávovo-kakaovou krustou a omáčkou z granátového jablka, kotleta z mořského ďasa plněná mangoldem... (27. 6. 2011)
Když už se do USA vydáte, ať už na dovolenou, nebo třeba na služební cestu, stojí za to navštívit – kromě „povinných“ pamětihodností a zajímavostí... (9. 5. 2011)
Zmrzlina může být tou správnou pochoutkou v každém ročním období. Zatímco v zimě volíme většinou spíše hutnější, smetanové varianty, v létě zpravidla toužíme kromě lahodné... (18. 4. 2011)
Tentokrát jsme pro vás připravili poněkud neobvyklý příspěvek: Vzali jsme do ruky naše statistiky a přinášíme vám přehled článků, které si v posledních měsících přečetlo... (4. 4. 2011)
Nejstarší palírna whiskey (nebo whisky, chcete-li) v Bushmills, jejíž whiskey loni triumfovala na prestižní soutěži World Spirits Competition v kalifornském San Francisku, vyhlásila soutěž, jejímž... (28. 3. 2011)