Proč utrácet peníze za luxusní šampaňské, když nám stejné potěšení může dopřát kvalitně připravený klasický sekt? Právě s touto myšlenkou vzniklo sdružení českých a moravských... (10. 10. 2015)
Svá nová červená vína ročníku 2013 představilo v Praze vinařství Ludwig. Patří mezi ně třeba Rulandské modré v kategorii výběru z hroznů, které vyzrálo do... (18. 5. 2015)
Statistiky ukazují, že až 90 % střevních potíží může být bakteriálního původu. Nejčastěji bakterie napadají lidský organismus prostřednictvím zkaženého jídla nebo pití. Kvůli vysokým venkovním... (4. 5. 2015)
Chutnou teplou večeří podle následujícího receptu si můžeme zpříjemnit několik zimních večerů, které máme ještě před sebou. Nabízí se hned dvě pizzové varianty, buďto si... (16. 2. 2015)
Příprava noků je nejenže poměrně hravou záležitosti, ale pokud zvolíte ty správné suroviny, můžete si hladinu pozitivních hormonů zvýšit i při jejich konzumaci. Nevěříte? Pojďme... (26. 1. 2015)
Rádi experimentujete a ochutnáváte nové věci? Milujete kávu? Nabízíme vám tipy na to, jak si kávu ozvláštnit, a to prostřednictvím různých druhů koření. Které se... (12. 1. 2015)
V mnohých rodinách z vánočního tácu nejčastěji mizí léty osvědčené tradiční cukroví, mezi které bezpochyby patří i linecké. Inspirovat se můžete různými recepty, stačí zaměnit jednu... (15. 12. 2014)
Pohostit návštěvu pokaždé jinými originálními kousky dá poměrně zabrat, na stole by neměly chybět jak sladké, tak i slané pamlsky. Se sladkostmi si většinou poradíme... (8. 12. 2014)
S nástupem podzimního počasí se na člověku projeví mohutný odliv letní energie. Ten bude za nedlouho ještě posílen přechodem z letního času na zimní. Kde... (27. 10. 2014)
Jak to udělat, aby nedopité víno v načaté lahvi vydrželo a vy jste si ho mohli vychutnat později - v nezměněné kvalitě? Chcete se rozhodně vyvarovat toho, aby... (20. 10. 2014)