Víme, že někdo by whisky nikdy nekazil tím, že z ní vytvoří míchaný nápoj. Většina z nás ale takto konzervativní nepochybně není – a i... (16. 9. 2009)
Začne-li se mluvit o pokrmech z humra, řada lidí si představí drahá jídla v luxusních restauracích. Tohoto mořského živočicha si ale – neméně luxusně – můžeme... (7. 9. 2009)
Když se řekne Sangria, většině z nás se zřejmě vybaví slunné pláže nebo stinné uličky španělských měst. Sangria již dávno ale nepatří jenom tam, odkud pochází.... (12. 8. 2009)
Losos je krásným dokladem faktu, že zdravé jídlo může být i dobré. A nejen dobré, ale prostě vynikající. Ať už si jako základ pokrmu vyberete... (5. 8. 2009)
Nejdříve jsem myslel, že se mi to snad jenom zdá. Ale ukázalo se, že ne. Jak jsem mohl udělat takovou strašnou chybu a nepodívat se,... (blog, 30. 7. 2009)
Mojito (čteno mochito) se šplhá stále výš v žebříčku popularity míchaných nápojů, a to jak ve své standardní verzi, tak v různých variantách – obzvláště pak... (27. 7. 2009)
Jestli něco považujeme za opravdovou slast, tak jsou to perníčky medovníčky, kterým říkáme královské. Vycházejí z receptu, který jsem kdysi dostala od kamarádky a postupem... (blog, 11. 7. 2009)
Jak chutná skutečná, autentická čokoláda? Pokud uvěříte majitelům britské společnosti Hotel Chocolat, pak přesně tak, jako ta jejich. Ta, která se vyrábí ze speciální odrůdy kakaových... (10. 7. 2009)
Jestli u nějakého dezertu platí, že v jednoduchosti je krása – a v tomto případě nejen krása, ale i skutečně delikátní nezaměnitelná chuť – pak je to... (8. 6. 2009)