Kde se sýr vůbec vzal, jak se vyrábí i který národ ho zkonzumuje úplně nejvíc? V následujícím článku najdete 10 zajímavostí, které jste o sýru... (1. 2. 2022)
Nenápadnou ingredienci zpravidla najdeme ve spížích většiny českých domácností. Jak si nakoupené vzorky máku vedly nejen s ohledem na požadavky vyhlášky? Osmnáct vzorků se ocitlo... (1. 7. 2021)
Nejčastěji se vyrábí z pšenice a nikdy se nebělí. Seznamte se s moukou, zdrojem snadno dostupné energie ve formě škrobu, který je velmi dobře a... (1. 5. 2021)
Pečený pstruh s čočkovým ragú, celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem, pečená dýně, sladké brambory, topinambur, mrkev a mix pražených semínek nebo pohanková... (18. 1. 2021)
Proteinové tyčinky jsou mnohými vyhledávané a oblíbené. Pokud vám jde o krásný obal a dobrý pocit, pak vám tento tip nepomůže, záleží-li vám ale hlavně... (1. 1. 2021)
Zima se blíží a i když by děti měly sedět ve školních lavicích, kvůli Covidu tomu není vždy tak. To ovšem nic nemění na faktu,... (1. 11. 2020)
S únavou se setkáváme všichni, někdo častěji, jiný méně často. Může být příznakem široké škály psychických i fyzických problémů, zároveň nám mnohdy zabraňuje v aktivním... (1. 9. 2020)
Léto je v plném proudu a s ním i čas zmrzlin, limonád, různých dezertů a dalších dobrot. Jak dopřát potěšení mlsnému jazýčku dětí i dospělých,... (1. 8. 2020)
Dušená krůtí prsa v mango-kari omáčce podávaná s cukrovým hráškem a smaženou rýží, krůta se špenátovou omáčkou s květákem a brambory v těstíčku nebo dokonalá... (1. 6. 2020)
Máte chuť upéct něco výjimečného, něco sladkého, do čeho se můžeme zakousnout, přivřít oči a vychutnávat lahodnou chuť, která se pomalu rozplývá na jazyku? Recept... (1. 3. 2020)